We mogen weer!

Beste leden,

Naar aanleiding van de persconferentie van 28 mei jongstleden, is er een en ander te melden. Stap 3 van het Openingsplan van de Rijksoverheid is naar voren getrokken. Per 5 juni 2021 zijn er verschillende activiteiten weer mogelijk. Wij zijn daarom positief gestemd.

Repetities
In de harmoniezaal in Bocholtz hebben we de mogelijkheid om een voltallige repetitie te organiseren.
We hebben contact gelegd met het beheer aldaar en we zijn 6 juni om10:30 uur welkom!
Aan iedereen het verzoek om zich aan te melden door een e-mail te sturen aan bestuur@fanfarehuls.nl.
Kun je niet? Meld je dan af, op hetzelfde email adres.

De bekende COVID regels zijn nog van toepassing (houd afstand, en bij klachten meld je je af), alsook het protocol van het KNMO (mondkapje, doekje, ontsmetting, geen bezoekers (enkel spelende leden), enz.)

Seizoen "afsluiting"
Zonder te veel te beloven willen we alvast delen dat het bestuur nadenkt over een afsluitende, sociale activiteit. Details volgen zodra we iets concreets kunnen delen.

Zomervakantie
Tenslotte een vraag aan jullie allemaal: Is er behoefte aan een zomervakantie? Gezien de lange muzikale pauze, konden we ons voorstellen dat er misschien meer behoefte is aan repetities.
Laat daarom even weten wat jullie voorkeur heeft in een mailtje aan bestuur@fanfarehuls.nl.

Alvast bedankt!

Als er vragen en/of opmerkingen zijn, staan wij tot jullie beschikking.