Sponsorklikbeleid bij Coolblue gewijzigd

Beste SponsorKlikker,

Als je regelmatig bij Coolblue shopt dan is het volgende goed om te weten.
Coolblue heeft de toekenning van haar affiliatecommissie namelijk zo veranderd dat er meerdere commissies voor één transactie worden uitgekeerd. Voorheen was dat maar één commissiebedrag namelijk die voor de laatste klik.

Voor SponsorKliks is dat ongunstig aangezien juist de laatste klik vaak via SponsorKliks gaat. Nu wordt die commissie dus gedeeld met andere websites waar de koper in het verleden ook interesse heeft getoond voor een product van Coolblue.

Er is gelukkig een oplossing!
Het is mogelijk om de commissie toch in z'n geheel voor Fanfare Eendracht binnen te halen. Je opent dan eerst een incognitovenster (of privévenster) in je browser en gaat dan naar de SponsorKlikspagina van Fanfare Eendracht.
Als je dan op het Coolblue-logo klikt dan zal de commissie wel volledig aan Fanfare Eendracht worden toegekend. Dat komt omdat Coolblue door het incognitovenster niet kan weten waar je eerder bent geweest op het internet. En dus wordt die commissie niet met anderen gedeeld!

Ben je dus van plan om iets bij Coolblue te gaan bestellen hou hier dan alsjeblieft rekening mee. Het zou zonde zijn als Fanfare Eendracht hierdoor commissie misloopt.
Weet je niet hoe je een incognitovenster in je browser opent kijk dan even naar deze korte Youtube filmpjes om te zien hoe je dat doet:

Voor Chrome, Firefox, Edge en Internet Explorer kijk hier
Voor Safari klik hier

Nog een advies

TIP

Installeer de Sponsorklik browser extensie
De SponsorKliks browser-extensie zorgt er voor dat bij de meeste winkels de SponsorKlikslink van Fanfare Eendracht automatisch wordt meegegeven wanneer je zo'n webwinkel bezoekt. Je hoeft dus niet eerst naar de SponsorKlikspagina van Fanfare Eendracht te gaan.

Installeer de chrome browser extensie