Rabo Club Support 2020

Rabo Club Support 2020

Dank je wel namens Fanfare Eendracht

Afgelopen maand hebben wij u middels onze facebook- en internetpagina en de vermelding in de Troebadoer om steun gevraagd tijdens onze digitale donateursactie.  Dit in plaats van onze jaarlijkse huis-aan-huis-donateurskaartenactie in de maand september. U kon en mag nog steeds uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL40RABO0147599288 onder vermelding van ‘eenmalige donatie’ of een tikkie versturen via https://tikkie.me/pay/d07e9pjgg3mvldonaci0. We willen aan diegene die hieraan heeft bijgedragen onze oprechte dank uitspreken. 

Ook om de volgende actie vragen wij weer uw steun.


Rabo Club Support 2020

Van 5 t/m 25 oktober kunnen leden van de Rabobank hun stem op een vereniging uitbrengen. Elke stem levert geld op en hiermee zorgt elke stem voor een mooie financiële bijdrage. Elk lid van de Rabobank ontvangt voor 5 oktober een stembiljet in hun brievenbus of via de mail en kan hierbij 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging/stichting mag worden uitgebracht. Denk dus niet alleen aan ons maar ook aan andere Simpelveldse verenigingen die uw steun hard kunnen gebruiken.

Geef uw stem dus aan de Koninklijk Erkende Fanfare Eendracht Huls-Simpelveld.

DANK U WEL
 

Let wel: Als klant ben je niet automatisch lid van de Rabobank. Lid worden is gratis en biedt o.a. korting op exclusieve events. Kijk voor meer informatie op https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/.

Club van €endracht

Like en deel onze website

Webdesign / webmanagement Smeets ICT Support