Uw vrijwillige donatie

Het is stil op straat, men hoort geen muziek. Het verenigingsleven is stil gevallen, nog steeds vinden er geen repetities plaats.
Deze onzekere tijd is zeker niet spoorloos aan onze fanfare voorbij gegaan.
We kunnen geen concerten geven, noch evenementen opluisteren, die normaal gesproken voor ons extra inkomsten betekenen.

Onze enige bron van inkomsten is op dit moment het oud papier, dat we samen met harmonie St. Caecilia in Simpelveld ophalen. De impact van de coronacrisis op de amateurmuziekwereld is enorm.

De maand september is voor ons de maand van de donateurskaartenactie. Elk jaar weer steunen veel mensen ons met een vrije gave.
Alleen dit jaar is alles anders.

De Corona perikelen weerhouden ons ervan om bij u aan de deur te komen om gezondheidsrisico’s voor u en onze leden te beperken.

Daarom nemen we het initiatief van andere verenigingen over en vragen u voor één keer om, als u onze fanfare een warm hart toedraagt, de bijdrage die u ons anders zou hebben gegeven, over te maken op
IBAN NL40RABO0147599288 onder vermelding van ‘eenmalige donatie’.

U kunt ook onderstaande tikkie gebruiken

Uw bijdrage aan onze fanfare bepaalt u helemaal zelf!

Wij danken iedereen bij voorbaat.