HERVATTEN INZAMELING OUD PAPIER IN SIMPELVELD OP 19 MEI

(voor de route zie uw afvalkalender)

Aangezien er toch een grote vraag is naar de huis-aan-huis inzameling van oud papier heeft het Algemeen Bestuur van Rd4 besloten om met ingang van woensdag 6 mei aanstaande de huis-aan-huis inzameling van papier weer op te starten. Hierbij wordt vastgehouden aan de normale routedagen in alle gemeentes in samenwerking met de deelnemende verenigingen met inachtneming van duidelijke veiligheidsvoorschriften.

Wij (fanfare Eendracht Huls-Simpelveld en Harmonie St. Caecilia) danken voor uw begrip maar vragen u wel om niet het papier al 's morgens buiten te zetten (vooral niet wanneer ze regen hebben voorspeld) en om de dozen niet te zwaar te maken (max 12 kg). Ook onze mensen hebben maar één rug.

Aanbiedregels oud papier:
  • Aanbieden in de papiercontainer of in dozen of bundels (géén plastic tassen of plastic kratten) van maximaal 12 kilo
  • Geen plastic, piepschuim, melk- of sappakken
  • Geen nat of vies papier/karton