Wij gaan terug naar school feest!

Op 30 augustus vieren kinderen van basisschool de Meridiaan het Wij gaan terug naar school feest. Daar maken ze kennis met verschillende sporten en verenigingen. Ook de werkgroep van de fanfare is erbij.

Wanneer: vrijdag 30 augustus|
Locatie: Basisschool de Meridiaan in Simpelveld

Op het Wij gaan terug naar school feest maken kinderen van basisschool de Meridiaan en hun ouders kennis met verschillende sporten en verenigingen uit Simpelveld.

Op 30 augustus vieren de kinderen van basisschool de Meridiaan weer het Wij gaan terug naar school feest. Het is de mogelijkheid voor kinderen en ouders om eens kennis te maken met een nieuwe sport, sportclub of vereniging. Maar waar ook het samen zijn en plezier voorop staan. Want je kunt er ook allerlei leuke spellen en sporten doen en uitproberen.

De werkgroep van onze fanfare is op deze dag aanwezig om de kinderen te informeren over het muziek maken (in verenigingsverband) en hun kennis te laten maken met de fanfare van de Huls.