Concertreis naar Spanje

Het is inmiddels weer 24 jaar geleden dat wij voor de laatste keer op concertreis zijn gegaan en een aantal muzikanten hebben er nog zeer goede herinneringen aan. In 1995 zijn we met maar liefst 3 bussen naar het gezellige Lloret de Mar getogen, waar we buiten een aantal leuke concerten ook nog een aantal excursies hebben gemaakt. Een delegatie van Dans- en showgroep Accelerando ging toen ook met ons mee.

Na al die verhalen hebben toch ook de ‘nieuwelingen’ onder ons zin in zo’n concertreis en hebben we het besluit genomen het nog eens over te doen. Zodoende vertrekken we op 11 oktober vanuit Simpelveld met een luxe-touringcar van Boosten-reizen voor een 10-daagse reis naar Calella aan de Costa Brava. Wij verblijven in het Adults Recommended Hotel Kaktus Playa**** (8.6 zoover). Het hotel ligt op slechts 100 meter van het strand van Calella en beschikt over 2 zwembaden met een zonneterras, bubbelbad en een fitnessruimte.

Hier zullen wij een 4-tal concerten verzorgen (Lloret de Mar, Blanes, Malgrat en Calella). Deze zullen vrijwel allemaal in de ochtend plaatsvinden, in de namiddag wordt dan weer richting hotel gegaan. Voor diegene die niet de concerten willen bijwonen is er voldoende tijd om bovengenoemde plaatsen te bezichtigen. Uiteraard mag u ook bij de vereniging blijven en meegenieten van hun concerten. Op de overige dagen wordt gekeken of er interesse is in een excursie. Zaterdag 19 oktober wordt er dan in de namiddag weer huiswaarts gegaan.

Reisschema
Vrijdag 11-10-2019, om 15.00 uur verzamelen we achter het gemeentehuis van Simpelveld. De koffers worden voorzien van een vakantielabel en bij elkaar gezet, de instrumenten worden ook bij elkaar geplaatst.
De instrumenten dienen bij voorkeur in een "hard" koffer te worden meegenomen, zodat mogelijk beschadigingen worden uitgesloten. De uniformen (zonder pet) kunnen in een kledingzak in de aanhanger van de bus worden gehangen (wel voorzien van je naam).

De terugreis wordt gestart op zaterdag 19 oktober rond 19.00 uur, zodat we op zondag 20 oktober tegen 12.00 in Simpelveld zullen arriveren.

Denk ook aan het poloshirt van de fanfare en zwarte schoenen!

Zodra de bus arriveert zullen de koffers, instrumenten en uniformen worden ingeladen en zal de bus rond 15.30 vertrekken. Elke passagier mag 1 koffer van max. 80 x 60 x 30 cm. van max. 20 kg en 1 stuks handbagage meenemen. Tijdens de reis zitten de koffers zoals gezegd in het bagageruim en kan daar niets uit worden gehaald. Wij raden dan ook aan voor onderweg wat toiletspulletjes in je handbagage mee te nemen, waarmee je je kan verfrissen. Onder handbagage wordt verstaan een kleine tas, die tijdens de reis onder de stoel of kuitbankje wordt geplaatst zonder overlast te veroorzaken aan de overige passagiers.

De organisatie heeft al een busindeling gemaakt (via de email verstrekt). Dit om onnodig oponthoud te voorkomen. We hopen dat het naar ieders wens is, anders kan er nog altijd tijdens de eerste stop onderling geruild worden. Dit pas tijdens de reis en niet voordat de bus vertrekt!!!

Vergeet vooral niet je paspoort of identiteitskaart en eventuele medicijnen binnen handbereik te houden. Denk ook aan eventueel een dekentje en/of kussentje voor ’s nachts.

In de bus is de bar geopend voor koude en warme dranken, zowel fris als alcoholhoudend. ’s Nachts tussen 01.00 en 06.00 is de bar gesloten. Denk zelf aan proviand want er worden alleen sanitaire stops gemaakt.

Contactpersonen tijdens de reis:

Jolanda Beckers +31 613162551
Thijs Zenden +31 651556496