Concertreis naar Spanje

Eigenlijk is de fanfare Eendracht van de Huls al het hele jaar op reis nadat in oktober vorig jaar de deuren sloten van hun verenigingslokaal. Dan eens hier, en dan eens daar probeert deze kleine maar fijne vereniging toch door te gaan om toch ook nog iets voor de gemeenschap te kunnen betekenen, zelfs tot over de grenzen heen.

Maar deze omstandigheden hebben van ons reislustig gemaakt. Van al dat reizen heeft de vereniging zo de smaak te pakken dat ze voornemens zijn volgend jaar in de herfstvakantie (11-20 oktober 2019) na 27 jaar!!!! weer een concertreis te maken naar Calella in Spanje. Waarschijnlijk zullen er nog een paar plaatsen over zijn in de bus dus heeft u zin om mee te gaan…. U kunt vrijblijvend informatie opvragen via secretariaat@fanfarehuls.nl of bellen met 045-5444190.