Bijna is het zover .....

Zondag 4 november nadert met rasse schreden en net zoals met een vakantie…........ je leeft er naar toe en voor je het weet is het om. Zo ook bij de fanfare Eendracht. Maanden zijn ze aan het oefenen voor dat ene concert en dan… gaat iedereen hopelijk met een voldaan gevoel weer huiswaarts.
Herkenbare liedjes uit Nederland, Zweden, Duitsland, Griekenland.. en nog meer Europese landen zullen de revue passeren. U kunt het horen maar ook proeven.
Uiteraard beginnen we - alvorens het concert begint - met een heerlijk stukje eigengemaakte Limburgse vlaai met koffie/thee en daarna….......... och laat u verrassen.

De Koninklijke Philharmonie van Bocholtz (Doctor Nolensstraat 5a) heeft ons voor die avond hun zaal ter beschikking gesteld, waar we uiteraard dankbaar gebruik van maken. Hopelijk vindt u het niet erg om naar Bocholtz te komen.
Eigenlijk is de fanfare Eendracht van de Huls al het hele jaar op reis nadat in oktober vorig jaar de deuren sloten van hun verenigingslokaal. Dan eens hier, en dan eens daar probeert deze kleine maar fijne vereniging toch door te gaan om toch ook nog iets voor de gemeenschap te kunnen betekenen, zelfs tot over de grenzen heen.

Maar ze zijn reislustig en gaan gewoon door. Van al dat reizen heeft de vereniging zo de smaak te pakken dat ze voornemens zijn volgend jaar in de herfstvakantie (11-20 oktober 2019) na 27 jaar!!!! weer een concertreis te maken naar Calella in Spanje. Waarschijnlijk zullen er nog een paar plaatsen over zijn in de bus dus heeft u zin om mee te gaan…. U kunt vrijblijvend informatie opvragen via secretariaat@fanfarehuls.nl  of bellen met 045-5444190.

Maar eerst deze muzikale rondreis. U kunt erbij zijn. Het concert is op zondag 4 november, aanvang 19.00 uur, de zaal gaat open om 18.30 uur. Kaarten à €15,00 (jeugd t/m 18 à  €7,50) zijn te verkrijgen bij de Plus in Bocholtz of de Witte Bazar in Simpelveld. Uiteraard kunt u ze ook online bestellen. Klik HIER voor de online bestelling