Muzikale groet uit 12 Europese landen

Een muzikale rondreis met fanfare Eendracht

De koffers staan al klaar, de laatste restjes moeten nog er in. Op zondag 4 november is het zover, dan neemt de fanfare Eendracht u mee op muzikale rondreis door Europa. Tijd van vertrek is om 19.00 uur in de Harmoniezaal van Bocholtz, boarding vanaf 18.30 uur.

U wordt verwelkomt door de crew met koffie en vlaai (inbegrepen).
Terwijl fanfare Eendracht een muzikale groet brengt vanuit 12 Europese landen zal toneelgezelschap Stoute Schoenen ons op humoristische wijze op onze reis vergezellen.
Ook kunt u op culinair gebied kennis maken met deze landen, er zullen u verschillende versnaperingen tijdens uw vlucht worden aangeboden (inbegrepen).

Tijdens de pauze is er een gezellig samenzijn met een heuse tombola met leuke prijzen waarbij de opbrengst ten goede komt aan onze vereniging.

Gaat u mee? Bestel dan uw ticket via https://fanfarehuls.nl/entreekaarten
Uiteraard zijn ze ook gewoon te koop:

- in Bocholtz bij PLUS, Gasthof 2
- in Simpelveld bij de Witte Bazar, Dr. Poelsplein 3

Kosten €15,00 voor volwassen, €7,50 voor jeugd tot 18 jaar. Dit is dus inclusief koffie en vlaai bij ontvangst en diverse landgebonden versnaperingen.
Meldt u snel aan want voor u het weet is deze mooie reis volgeboekt.

BESTEL UW KAARTEN ONLINE