Verenigingsdag en jubilarissen 2018

Verenigingsdag Fanfare Eendracht

Na het opluisteren van de presentatiemis (18 maart) kunt u ook paasmaandag 2 april weer naar de fanfare luisteren tijdens de H.Mis om 11.00 uur in de Remigiuskerk waaraan ook Kerkelijk zangkoor Sint-Jozef-Arbeider haar medewerking verleend. Met deze mis wordt zoals vanouds een begin gemaakt van de verenigingsdag van de Fanfare Eendracht.

Tijdens deze H. Mis spelen wij:

A Little Prayer – Evelyn Glennie
Deep Harmonie – H. Parker, arr. Jeu Stevens
Easy sound – Carl Smeets
Hommage à St. Cécile - F. Schubert, arr. M. Kessels
Mars der Medici - Johan Wichers

Na de H. Mis wordt bij goed weer op het kerkhof een andante gespeeld ter nagedachtenis aan alle overleden leden van de fanfare. Mocht het regenen dan volgt de andante na de mis in de kerk.

De traditionele koffietafel vindt dit jaar plaats in eetcafé/restaurant BijMaxime (tegenover de kerk), waar ook aansluitende de interne huldiging en receptie zal plaatsvinden.

Jubilarissen

Voorheen was het dat de dames bij 10 jaar gehuldigd werden en heren bij 25 hun eerste speldje mochten ontvangen, vorig jaar is tijdens de jaarvergadering besloten dat we hierin geen onderscheid meer maken. Dames zowel heren krijgen hun eerste speldje bij een 12,5 jarig jubileum. Dit jaar hebben we 3 jubilarissen, te weten: Henk Janssen, Peronne Emonds en Hendrik Emonds. Alle 3 vieren ze hun koperen jubileum. Bijzonder aan deze jubilarissen is dat 2 van de 3 pas op latere leeftijd zijn begonnen met muziekles maar al vrij snel deel uitmaakten van het korps. Ook zij dachten dat het niets meer voor hun was maar inmiddels weten ze wel beter.

De foto – gemaakt door Foto Kaldenbach – zegt genoeg.

Verder programma

22 april zullen we de communicantjes naar de kerk begeleiden en ze na de H.Mis trakteren op een muzikale felicitatie. De muziek tijdens deze bijzondere mis wordt verzorgd door Harmonie St. Caecilia.

Op zondag 13 mei verzorgt de Fanfare Eendracht een gratis concert in zorgcentrum Klein Gulpen waar we de bewoners van 14.30-16.00 eventjes willen laten genieten.

Zondag 24 juni speelt de fanfare weer tijdens het ‘open air’ concert, georganiseerd door Stichting Promotie Simpelveld. Dit concert begint om 12.00 uur en vindt plaats voor het terras van ‘BijMaxime’ tegenover de Kerk. Beide concerten zijn uiteraard voor iedereen vrij toegankelijk.

Webdesign and webmanagement WSM Support Bocholtz