Druk Programma

Vorige maand hebben wij uiteraard met veel plezier de Presentatiemis van de communicantjes weer opgeluisterd en hen afgelopen zondag naar de kerk begeleid. Ook mochten wij de drukbezochte paasmaandagmis opluisteren waarna, zoals gebruikelijk, onze verenigingsdag plaatsvond.

Dit jaar hadden wij 1 persoon die 60 jaar lid was maar door zijn gezondheid kon hij er niet bij zijn, zodoende gaat de vereniging naar hem toe. Op 8 mei zal Jacob Joosten in het zonnetje gezet worden in zorgcentrum Kapelhof in Kerkrade.

Op 29 mei zal fanfare Eendracht van de Huls het Kunstig Spektakel om 11.00 uur muzikaal openen bij Cultuurhuis de Klimboom en op zondag 26 juni zit zij samen met harmonie St. Servatius uit Vaesrade klaar om na afloop van de H.Mis, bij goed weer, een mooi concert te verzorgen op het kerkplein van Simpelveld.

Dan volgt natuurlijk nog het gala-concert op zondag 4 december om 19.00 uur in de St. Remigiuskerk te Simpelveld. Nadere informatie hierover volgt.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met secretariaat@fanfarehuls.nl of neem een kijkje op www.fanfarehuls.nl of op onze facebookpagina www.facebook.com/FanfareEendrachtHulsSimpelveld

Webdesign and webmanagement WSM Support Bocholtz