Galaconcert 18 oktober

Op zondag 18 oktober verzorgt de fanfare, in samen werking met Kerkelijk Zangkoor Harmonia, de Coriovallum Pipeband en Caroline Hoffman een galaconcert in de Remigiuskerk.
Om onze dank uit te spreken voor het vertrouwen en de steun de afgelopen jaren – waarin we niet zoveel naar buiten konden treden door het afnemende aantal leden – bieden wij u dit galaconcert aan.
Vanaf 19.00 uur zullen de diverse klanken in onze mooie Remigiuskerk klinken. Deze locatie is gekozen omdat deze voor iedereen goed toegankelijk is. We vragen dan ook geen entree, maar een vrije gave is uiteraard altijd welkom.

De organisatie van dit concert is in handen van Fanfare Eendracht, maar ook het Kerkelijk Zangkoor Harmonia levert aan dit concert  een mooie muzikale bijdrage. Beide verenigingen voeren u mee op sfeervolle klanken van verschillende muziekstijlen.

Niet alleen deze Simpelveldse verenigingen, maar ook een delegatie van de Coriovallum Pipe Band uit Heerlen zal haar opwachting maken tijdens dit galaconcert. Daarnaast hebben we soliste Caroline Hoffman bereid gevonden een tweetal muziekwerken ten gehore te brengen. Caroline komt uit Klein Genhout en vormde jarenlang met de Maastrichtse zusjes Djem en Niña van Dijk de populaire popgroep Treble.

Kortom, een uniek concert met heel veel variatie, solisten en muziekstijlen.

De muzikanten van het fanfarekorps staan onder leiding van dirigent Roger Cobben en het kerkelijk zangkoor Harmonia staat onder leiding van hun dirigent Jean Lardinois.

Uw gastheer van deze avond is onze beschermheer, dhr. Hub Hodinius, hij zal u door de verschillende muziekwerken heen leiden.

Kom en geniet van dit galaconcert op zondag 18 oktober, aanvang 19.00 uur in de Remigiuskerk te Simpelveld.

Het programma

• Pacific Dreams - Jacob de Haan /  fanfare
  • Halleluja - Leonard Cohen, arr.Chris B. Luca  / fanfare + Caroline Hoffman
  • To my Country – Bernard Zweers, arr. Johan de Meij / fanfare + orgel